Jobba hos oss

Plåtexpressen AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggplåtföretag med ca 65 medarbetare. Förutom plåtslageriverksamhet ingår även bygg, smide och fastighetsförvaltning m.m. I koncernen är vi ca 410 medarbetare och omsätter 1,3 miljarder. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

Just nu söker vi:


BYGGNADSPLÅTSLAGARE

Vi på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nya kollegor till vår avdelning i Malmö. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss. Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där våra medarbetare är den viktigaste delen för att nå fortsatt framgång.

Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 25 plåtslagare, två produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare

  • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.
  • Innehar Körkort B
  • Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt.

 

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till tobias.lellky@platexpressen.se eller i brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via formuläret längre ner på denna sida.

 


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.