Jobba hos oss

Plåtexpressen AB ingår i THAGE-koncernen och är ett byggplåt- och smidesföretag med ca 90 medarbetare. Förutom plåtslageri- och smidesverksamhet ingår även bygg och fastighetsförvaltning m.m. I koncernen är vi ca 410 medarbetare och omsätter 1,3 miljarder. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

Just nu söker vi:


PRODUKTIONSLEDARE OCH PLÅTSLAGARE

På grund av en kraftig efterfrågan av våra tjänster behöver vi utöka vår verksamhet i både Tollarp och Malmö och söker därför nya produktionsledare samt nya plåtslagare för att möta nu- och framtidens konjunkturuppgång. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss.

Om oss
Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåt- och smidesföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Tollarps-avdelningen ingår du i ett team om 10 plåtslagare, en produktionsledare samt en avdelningschef. Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 30 plåtslagare, tre produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare
• Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.
• Innehar Körkort B
• Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt

Vi ser gärna att du som söker som produktionsledare
• Har erfarenhet av att leda och fördela
• Har ett ekonomiskt sinne och kan sätta saker i sitt perspektiv
• Innehar Körkort B
• Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till tobias.lellky@platexpressen.se eller i brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via formuläret längre ner på denna sida.

 

 


SMEDER

Till vår Tollarpsavdelning söker vi just nu nya byggsmeder för att möta nu- och framtidens konjunkturuppgång. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss.

Om oss
Plåtexpressen är ett av de ledande plåt- och smidesföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters smidesprojekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade. I våra verkstäder tillverkar vi smidesdetaljerna för vidare leverans och montage på byggarbetsplatserna.

Vi ser gärna att du som söker
• Har relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som byggsmed
• Har vana av både tillverkning och montage
• Innehar Körkort B
• Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar per mail till tobias.lellky@thage.com eller i brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad. Du kan även ansöka via formuläret nedan.

 

 


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.